Saltar para o conteúdo
aula de pastelaria

Vamos fazer pão e beber vinhos

Vamos fazer pão e beber vinhos

Duration:Total de 3 horas
Includes:Comida
Languages:Todos os idiomas são bem-vindos
Disponibilidade para esta experiência é rara.

Sobre o seu anfitrião

I am a professional awarded Chef. I owned a restaurant and a catering business in the San Francisco Bay Area. At only 11 years of age, my grand uncle Victor Bergeron (Founder of Trader Vic's restaurants who invented the famous Mai Tai) saw in me early talents. He urged me to go to culinary school. I took his advice, I studied and graduated in France. Since, I've won first place "People Choice"…
Emma & Ron
Emma & Ron
Emma & Ron
Emma & Ron

O que iremos fazer

We will get started tasting sweet & savory appetizers (French Crepes, cheese, international finger food) and sip some wine while getting familiar with the ingredients to make our bread. In a beautiful setting, attendees will discover how dough is made and how much fun it is to make together and choose the type of bread they want to make: Baguette, Sour Dough Country, Focaccia, Ciabatta... …

O que mais deve saber

This is a hands-on experience! Here you learn how to make bread by hand, no machine! All we use is a bowl and a fork. Your choice to make a baguette, sour dough, Focaccia, Pretzel buns or any loaf.

O que está incluído

Petiscos e Outro
Appetizers & beverages. Appetizers & beverages Hand held appetizers, iced tea and wine will be served throughout the experience.. Hand held appetizers, iced tea and wine will be served throughout the experience.

O que levar

Comfortable shoes and casual clothes.

Fotos do hóspede

Comentários do hóspede

Secção de navegação para páginas de comentários

Onde estará

We love to open our home to share our love for food. My husband Ron supports my passion! Cooking together creates lifetime friendships. Home is where your heart is. Our home/heart are here in Arizona at the foothills where we make food according to weather and humidity levels. It matters to know how weather affects cooking and baking as it questions all the recipes and their exact measurements. At times we just need to follow our noses.

Disponibilidade futura

Sábado, 27 de julho    De 13:00 a 16:00.
€46 por pessoa
Restam 8 de 8 vagas
Disponibilidade para esta experiência é rara.

Tenha estes aspetos em mente

Política de cancelamento

Todas as experiências podem ser canceladas e reembolsadas integralmente até 24 horas após a compra.

Política de comunicação

Comunique sempre através da Airbnb. Para proteger o seu pagamento, nunca transfira dinheiro nem comunique fora do site ou da aplicação da Airbnb.

Requisitos dos hóspedes

Podem participar até 8 hóspedes com 18 ou mais anos de idade.

Documento de identificação oficial

Tem de tirar uma foto de si próprio que corresponda à foto do seu documento de identificação oficial, para a Airbnb poder confirmar quem realmente vem à experiência. Só terá de o fazer uma vez.

Álcool

Esta experiência inclui álcool. Só hóspedes com idade legal para beber serão servidos com bebidas alcoólicas.

Mais dicas

This is a hands-on experience! Here you learn how to make bread by hand, no machine! All we use is a bowl and a fork. Your choice to make a baguette, sour dough, Focaccia, Pretzel buns or any loaf.

Experiências parecidas

Emma & Ron
aula de pastelaria
Vamos fazer pão e beber vinhos
26 comentários
Desde €46/pessoa
26 comentários
Desde €46/pessoa