Saltar para o conteúdo
oficina

Vinagre balsâmico, parmesão e vinho

Vinagre balsâmico, parmesão e vinho

Duration:Total de 4 horas
Languages:Oferecida em Inglês

Sobre o seu anfitrião

Hello, my name is Sofia and at the end of the first year of Civil Engineering I decided to turn my daddy's hobby into a business. Since 2015 I welcome visitors at the Acetaia and I explain them the history and all the production processes involved in the production of the authentic DOP Traditional Balsamic Vinegar of Modena. From the beginning I tried to work as much as possible together with…
Sofia
Sofia
Sofia
Sofia

O que iremos fazer

Hello, I'd be glad to authentically introduce you to local products (and you'll taste all of them!!!) as the real DOP Traditional Balsamic Vinegar of Modena, BIO DOP Parmigiano Reggiano Cheese and Lambrusco wine and I'll show you all the production processes involved in their production. I always do my best in order to personally welcome all the people and stay together with them during all the…

Comentários do hóspede

Secção de navegação para páginas de comentários

Onde estará

- ACETAIA: DOP Traditional Balsamic Vinegar of Modena (you'll taste it) - CASEIFICIO: DOP Parmigiano Reggiano (you'll taste it) - CANTINA: Lambrusco Wine (and private collection of F1 cars and fast cars) (you'll taste it)

Disponibilidade futura

Se não vir disponibilidade para a altura que procura, pode .
Quarta-feira, 24 de julho    De 09:00 a 13:00.
€38 por pessoa
Restam 10 de 10 vagas

Tenha estes aspetos em mente

Política de cancelamento

Todas as experiências podem ser canceladas e reembolsadas integralmente até 24 horas após a compra.

Política de comunicação

Comunique sempre através da Airbnb. Para proteger o seu pagamento, nunca transfira dinheiro nem comunique fora do site ou da aplicação da Airbnb.

Requisitos dos hóspedes

Podem participar até 10 hóspedes com 2 ou mais anos de idade.
Sofia
oficina
Vinagre balsâmico, parmesão e vinho
6 comentários
€38 por pessoa
6 comentários
€38 por pessoa